RAAMRUN 6 JUNI 2010

RAAMRUN 6 JUNI 2010 

Corry Bruijst!

Maak tegen kanker een vuist!

Ren, loop of doneer

voor een plek met een huiselijke sfeer! 

Zet je beste beentje voor! Ren of wandel om het leed van mensen met kanker te verzachten. Vier jaar geleden hoorde ik dat ik kanker heb en een jaar geleden kreeg ik te horen dat ik niet meer kan genezen. Hoeveel tijd ik nog krijg, is onbekend. De medicijnen die ik nu slik, hebben een positieve uitwerking. Mijn leven wordt er een beetje mee verlengd en de kwaliteit van mijn leven is goed. Ik heb een positieve instelling en ga niet bij de pakken neerzitten.Corry Bruijst! 

Ik wil nog graag iets doen voor mijn lotgenoten. De dagbehandeling van de oncologieafdeling van het Canisius Wilhelmina ziekenhuis in Nijmegen krijgt een nieuwe ruimte. En juist deze ruimte waar mensen zware behandelingen ondergaan, moet een fijne plek zijn. Een plek waar je jezelf mag zijn. Waar je op een ongedwongen manier in contact komt met lotgenoten en je je ervaringen kunt delen. Een plek waar je je ook kunt terugtrekken om rustig in een hoekje te zitten. Een plek voor een lach en een traan.  Een plek met een huiselijke sfeer. 

Ik organiseer een sponsoractiviteit om geld in te zamelen om deze plek voor elkaar te krijgen. Het wordt een hard-loop-wedstijd. Je kunt hardlopen over een afstand van vijf of tien kilometer. Voor kinderen komt er een kortere afstand. Je kunt ook wandelen over een van de wandelroutes. 

De sponsoractie vindt zondag 6 juni 2010 plaats in een schitterende omgeving in  Escharen bij Grave, 20 km ten zuiden van Nijmegen. 

Verdere info en inschrijven:

www.corrybruijst.nl

www.raamrun.nl

 

 

Huub: Corry Bruijsten is loopster van het eerste uur van loopgroep Grave!

En met haar heb ik mijn eerste marathon in Rotterdam gelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *