stukje in Graafsche Courant

De uitdagingen voor de lopers van Loopgroep Grave  

Afgelopen maanden heeft de loopgroep Grave weer goed getraind.

De een traint om in goede conditie te blijven en de ander om zich voor te bereiden voor wedstrijden.

Veel dames van de loopgroep Grave hebben zich ingeschreven voor de Marikenloop in Nijmegen 17 mei, de een doet dat voor de fun en de ander voor een mooie eindtijd.

De afstanden van de Marikenloop zijn 5 of 10 km.

Voor de goed geoefende loopsters zijn deze afstanden geen probleem.

Voor iedere loper zijn er leuke trimlopen en wedstrijden in aantocht. De eerste is op 7 juni, namelijk de Urndorferloop!

Dit is een recreatieve loopwedstrijd met verschillende afstanden voor jeugd en volwassenen. Start en finish zijn op de atletiekbaan van AV Wijchen. Het loopparcours is door de bossen op (on)verharde wegen. Deze oergezellige loop wordt voor de 12e keer georganiseerd en kent een groeiend aantal deelnemers.
U kunt u tot een half uur voor de start inschrijven in het clubgebouw van AV Wijchen, zie www.avwijchen.nl  kijk bij wedstrijden.Op 20 juni is de 3e editie van de Hernense Stratenloop. Deze wordt georganiseerd door Stichting Hernense Stratenloop. Deze trimloop kent ook verschillende afstanden en is dus geschikt voor alle leeftijden. Alle informatie is te vinden op www.hernensestratenloop.nl

Dan hebben we nog de uitdaging voor de kilometervreters, de Halve Marathon van Gennep op 21 juni 2009. Deze wordt al weer voor de 25e keer gehouden op vaderdag.

De Gennepse halve marathon is al door veel lopers van de loopgroep Grave gelopen, een van hen gaat hem dit jaar voor de 19e keer lopen.

Informatie over deze halve marathon vindt u op http://halve.ravdekomeet.nl

Op 20 september gaan enkele lopers van loopgroep Grave de marathon van Berlijn lopen.

In het najaar bestaat loopgroep Grave al weer  20 jaar!

Dit wordt gevierd op zondag 1 november!  kijk voor die tijd in deze krant voor meer informatie over het 20 jarig bestaan van de groep.

Wilt u meer weten over loopgroep Grave of hardlooptraining kijk op www.renmethuub.nl  

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *