Einde winter seisien 2008 / 2009

“LEDEN” LOOPGROEP GRAVE

UITNODIGING                             

            AFSLUITING

                       

                             WINTER SEIZOEN

                                  

                                                    2008 – 2009

 Het is weer zover, de traditionele laatste (officiële) looptraining op locatie, van het seizoen 2008-2009 komt er weer aan.Ook dit jaar hebben we weer gekozen voor een bosloop in het natuurgebied van St. Walrick. ( Het geheel zal plaatsvinden op zondag 19 april 2009.)We verzamelen om 08.45 uur vertrek 09.00 uur vanaf de parkeerplaats van Sportcentrum Op Den Ham ”Sportcentrum Laco” te Grave. I.v.m. het vervoer, indien mogelijk met de auto komen. Of samen rijden of gaan Poolen.

Aankomst parkeerplaats achter pannenkoekenhuis st. Walrick  09.15 uur, aanvang lopen 09.20 uur en terug bij  om ± 10.30 uur. Daarna gaan we met de auto naar Johannahof  koffie / thee drinken met door de eigenaressen zelfgebakken appeltaart (met appels van Wagenberg Overasselt) op kosten van de loopgroep, en hopen dan weer om ± 12.15 uur in Grave terug te zijn.

 

                                           koffie & theeschenkerij  Johannahof

                                                     Schoonenburgsewg 35           

                                                      6611 AA Overasselt    024-3661250

                                                                    www.johannahof.nl 

 

Trainers nemen een jerrycan lauw water mee om naderhand een frisse duik te nemen.Lopers nemen reserve kleding en handdoek mee, en eventueel een fris geurtje voor bij de koffie. Voor een kaptafel e.d. wordt niet gezorgd. In verband met de organisatie willen we vóór 30 maart weten wie er WEL en wie er NIET mee gaan. Graag vóór 30 maart een mailtje naar huub.steinmann@home.nl  P.S: er wordt de gehele zomer door gewoon getraind op de zondag om 9.00 uur bij de Molen. ( onder leiding van leden loopgroep Grave). Tot 19 April om 8.45 uur bij het zwembad.Groetend, Kees, Frans en Huub Ps. De gezellige urndorfferloop in Wijchen is op zondag 7 juni 2009 er is een 5 km + 10 km trimloop dus uitstekend voor onze loopgroep, zie www.avwijchen.nl   bij thuiswedstrijden.